Over ons2017-10-12T16:27:46+00:00

Over ons

Het ontstaan van een gewild product

Interactive Home is ontstaan bij één van de oprichters. Sinds zijn kindertijd is het zijn hobby en passie om bezig te zijn met het schakelen en automatiseren van verschillende processen. Op latere leeftijd ontwikkelde hij reeds een gerobotiseerde versnellingsbak voor de auto-industrie.

In zijn vrije tijd nam hij zijn eigen woning onder handen en kwam hij na jaren testen tot een sublieme oplossing voor het plaatsen van domotica in een renovatie woning, zonder dat hiervoor gekapt of gebroken moet worden. Zijn andere ideeën om comfortabeler te verblijven in je woning zijn zodanig uniek dat het, door iedereen die zijn woning bezoekt, een gewild product is geworden.

Het unieke en leuke product, Interactive Home, is geboren en werd al gauw een verruimt concept en worden nu ook nieuwbouwwoningen voorzien van ons systeem.

Interactive Home picture of Pieter Verleye owner

Pieter Verleye

Research en Development

“Het heeft mij al van kind af aan geboeid om dingen te kunnen laten bewegen. Met kleine motoren bij Lego en Mecano is het begonnen om vervolgens via fijnmechanica, robotica en algoritmen bij spraaksturing en zelflerende kunstmatige intelligentie uit te komen.

Het product Interactive Home is op dit moment het summum in de markt van Domotica. Ik durf zelfs te beweren dat het de volgende generatie domotica is. Interactive Home is niet eenkennig en eigenzinnig. Het werkt met elk systeem samen. Wat electronisch kan bewegen kan worden gekoppeld. Het past in elke woning, kan alles aansturen en kan van overal ter wereld worden bediend, mocht het overigens al nodig zijn.

Tenslotte is het systeem zelflerend en kent het uw voorkeuren als een trouwe butler. Ik moet zeggen dat ik best wel trots ben op mijn Interactive Home systeem. Ik mis het zelfs wanneer ik elders overnacht of op vakantie ben.”

Kristof Rutten

Generalmanager

“In mijn vorig jaar nieuw gebouwde woning had ik een echt kostbaar domotica systeem laten installeren. Vol trots gaf ik Pieter een demonstratie tijdens mijn housewarming party. Hij was tot mijn teleurstelling niet onder de indruk en zei dat ik eens zijn systeem in zijn eigen woning moest komen bekijken.

Hij gaf me een indrukwekkende demo. Zijn spraakcommando’s waren rustig maar effectief. ‘Speel Jazz muziek en dim lichten’. ‘Open zonneschermen’. ‘Laat het bad vollopen.’ Mijn nieuw systeem kon slechts een fractie van dit alles.

Dit wilde ik hebben. Ik wist dat dit het systeem was wat iedereen zou willen hebben. Met trots adviseer ik nu Interactive Home. Ik installeer het systeem zelfs in één dag bij iedereen, zo eenvoudig toepasbaar is het.

Ook ik kan me niet meer voorstellen zonder Interactive Home te moeten wonen. Bij mij doet het systeem zelfs mijn grasmaaier aansturen.”

Interactive Home picture of Kristof Rutten owner

Nice to meet you! We promise you will love us.

Vind uw Interactive Home partner

Wij beantwoorden graag uw vragen en helpen u de dichtstbijzijnde Interactive Home partner te vinden. Bovendien vindt u bij een Interactive Home partner alle expertise om de voor u optimale leefcomfort te realiseren.

NEEM CONTACT OP