Technologie2017-10-12T16:16:07+00:00

TECHNOLOGIE

Een woning die voor u denkt, het lijkt onmogelijk, maar de slimme toepassing van artificial intelligence technologie in ons systeem zorgt ervoor dat u altijd up to date bent en levenslang kunt genieten van de nieuwste technologieën op de markt.

Het brein van uw woning

Maak kennis met Interactive Home

Als interactive Home helpen we u met het in kaart brengen van uw project. Bij ons vindt u alle expertise om het voor u optimale leefcomfort te realiseren. Elk systeem kan communiceren met de IH-box waardoor uw hele woning door u en uw gezin aangesproken kan worden. Door zijn uitzonderlijke artificiële technologie leert het systeem van u en zal voor u gaan denken.

No technological limits

Interactive Home heeft een eigen systeem ontwikkeld waarmee alle bestaande platformen zijn te combineren en gebruikersmogelijkheden oneindig zijn. De ontwikkelde software maakt het mogelijk toekomstige uitvindingen te integreren door eenvoudige updates.

Uw handen altijd vrij

Staat u wel eens met uw handen vol in het donker? Ligt uw afstandsbediening buiten handbereik? Heeft u er genoeg van uw rolluiken één voor één te moeten sluiten? Interactive Home is volledig spraakgestuurd en laat u praten tegen het systeem. Dit volstaat om elke gewenste handeling uit te voeren. Het systeem is niet sprekersafhankelijk en kan door ieder gezinslid of medewerker aangestuurd worden, uiteraard zijn beperkingen mogelijk.

Amazon Echo en Apple HomePod compitabel met Interactive Home technologie
Logo Alexa, Siri, Cortana en Google voor voice control mogelijkheden Interactive Home

Ongekend compatibel

Interactive Home combineert al uw apparaten in huis tot één eenvoudig systeem. Waar andere systemen kunnen communiceren met slechts één systeem communiceert de IH-box met werkelijk elk systeem. Onder andere Siri van Apple, Alexa van Amazon, Cortana van Microsoft en Google van Google zijn compatibel met de IH-box. Interactive Home laat al uw apparaten samenwerken, ongeacht merk of technologie door ondersteuning van diverse domotica-protocollen.

Nice to meet you! We promise you will love us.

Vind uw Interactive Home partner

Wij beantwoorden graag uw vragen en helpen u de dichtstbijzijnde Interactive Home partner te vinden. Bovendien vindt u bij een Interactive Home partner alle expertise om de voor u optimale leefcomfort te realiseren.

NEEM CONTACT OP